An international collaborative art project – ‘Get out of your skull’ CANCELLED

Nieuws

Beeld: 10dence - Get out of your Skull

Het kunstproject ‘Get out of your skull’ is een coronaproof, niet-gesubsidieerd kunstenaars-voor-kunstenaarsinitiatief met deelname van een internationale groep van 64 kunstenaars uit 20 landen, geïnitieerd en samengesteld door Ron Weijers voor het 10dence platform.

Dit project bracht een grote groep kunstenaars samen tijdens de aanhoudende Covid-19-pandemie met al zijn beperkingen en problematische effecten op hun individuele kunstpraktijk en de internationale kunstwereld. Voornamelijk gericht op het geven van een positieve vibe, het stimuleren van creatieve processen, het geven van een psychologische boost, het opnieuw aanwakkeren van de mogelijkheid tot communiceren en netwerken en het genereren van een helder licht aan het einde van de coronatunnel in deze donkere tijden.

De Stichting CAB heeft voor dit moedig project haar samenwerking en steun toegezegd en brengt daarom deze tentoonstelling naar Sas van Gent.

De tentoonstelling "Get out of your skull" is door de corona maatregelen en de lockdown helaas komen te vervallen. Een digitale publiekspresentatie van dit project is gerealiseerd

door ArtWall/10dence en onder andere te bezichtigen via www.10dencegallery.com Het project geniet de promotionele

ondersteuning van onder meer de internationale kunst platforms en publicaties: Global Art Project (GAP), High Art

Fridays (HAF), Inspirational Magazine en Artist Run Alliance (ARA).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met 10dence platform – curator Ron Weijers

tel: 0031 6 12184120
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.10dencegallery.com

Verplaatst naar april/mei 2022: Parallel zal er kunst te zien zijn van beeldend kunstenaar Simon van Parys uit Gent, bewegende beeldvorming van Gitte Le Bruyn uit Antwerpen en fotografie van Jeroen Kegels uit Sas van Gent.


  • Datum
    28 jan 2022 - 6 feb 2022
  • Entree
    Gratis

Organisatie

Organisation

Oostkade 14
4551 CL Sas van Gent
Telefoon: 0115 450 777

Partners

Partners


Belangrijk!

Alle informatie t.b.v. artiesten/exposanten die op deze site vernoemd worden, zijn onder voorbehoud van eventuele fouten, omdat deze informatie is opgemaakt voor de beslissing om het evenement uit te stellen.


Important!

All information about artists / exhibitors mentioned on this site are subject to possible errors, as this information has been prepared before the decision to postpone the event.

© 2022 | CAB EXPO