Flexibility, Een uitdagende verrassende expositie 

Nieuws

Een bijzondere expositie op een speciale locatie. Flexibility brengt de werken van 4 kunstenaars met compleet verschillende expertises samen in de locatie De Leutfabriek. De zogenaamde flex-ruimte van de Leutfabriek, die gebruikt wordt voor evenementen, biedt met de verschillende ruimtes de mogelijkheid om elke kunstenaar een geheel eigen ruimte te laten inrichten. Voor iedere kunstenaar is een ruimte gekozen waarbij de werken het beste tot hun recht komen. Zo stap je van de ene naar de andere ruimte weer in een totaal andere wereld. Dat ervaar je enkel bij Flexibility. De toegang is gratis, dus laat je verrassen!

Toegang is gratis


  • Datum
    29 april 2022 - 8 mei 2022
  • Entree
    Gratis

Organisatie

Organisation

Oostkade 14
4551 CL Sas van Gent
Telefoon: 0115 450 777

Partners

Partners


Belangrijk!

Alle informatie t.b.v. artiesten/exposanten die op deze site vernoemd worden, zijn onder voorbehoud van eventuele fouten, omdat deze informatie is opgemaakt voor de beslissing om het evenement uit te stellen.


Important!

All information about artists / exhibitors mentioned on this site are subject to possible errors, as this information has been prepared before the decision to postpone the event.

© 2022 | CAB EXPO